BELCAMPI PASTA
PREMIUM KWALITEIT


Belcampi pasta is van een uitzonderlijke kwaliteit. De harde durum tarwe waarmee de pasta wordt geproduceerd wordt geteeld op zand- en leemgronden met dezelfde eigenschappen als de Zuid Europese harde tarwevelden.

De tarwe onderscheidt zich door zijn hoge hardheid, zijn intens gele kleur en zijn hoog eiwit- en proteïnegehalte en wordt tot pasta verwerkt, gedroogd en opgeslagen volgens de allerstrengste kwaliteitsnormen en -eisen. Die combinatie van een voedzame teelgrond, een zorgvuldige oogst en een hoogstaand verwerkingsproces levert onze heerlijk Belcampi pasta op die je met plezier zult degusteren!


STEUN DE BELGISCHE
AGRICULTUUR

Met de teelt van harde durum tarwe schept Belcampi belangrijke nieuwe teel- en afzetmogelijkheden voor de Belgische boeren. Het is niet langer voorbehouden voor de warme, droge, zongekoesterde tarwevelden in Italië, ook hier bij ons kan pasta geproduceerd worden. De boeren worden er ook financieel beter van, want de opbrengst van de harde durum tarwe is beduidend groter dan die van gewassen zoals graan, maïs en bieten.

Kortom met de Belcampi producten garanderen we een mooie toekomst voor de Belgische landbouw.

MET BELGICULT
KWALITEITSLABEL

Belcampi pasta’s dragen het Belgicult kwaliteitslabel. Een garantie dat onze Belgische tarwe beantwoordt aan de hoogste kwaliteitseisen en -standaarden.

Belgicult verenigt een diversiteit aan voedingsproducten van Belgische origine die door Belgische en buitenlandse consumenten worden gewaardeerd en gerespecteerd.